Google Street View

Street View Tour – En 360-graders rundtur indenfor i virksomheden

360company er Certified Google Trusted Agency, hvilket betyder at vi har opfyldt alle de krav som stilles for at opnå denne certificering, herunder bl.a. kvalitet og kvantitet og
derfor kan vi tilbyde virksomheder og institutioner at få lavet en indendørs Google Street View Tour.

google-street-view-agency

 

Ved hjælp af Googles velkendte Street View-teknologi kan du nu få lavet en 360 graders virtuel rundtur i din virksomhed eller institution. Du får mulighed for at vise alle faciliteter frem, uanset om der er tale om en idrætshal, et showroom, en restaurant eller en butik.

En 360 graders virtuel rundtur har flere fordele:

  • Giver besøgende i virksomheden eller institutionen et godt førstehåndsindtryk
  • Giver større synlighed på Google
  • Tiltrækker flere mulige brugere og kunder

Rundturen skabes ved hjælp af panoramabilleder, der sættes sammen til en samlet rundtur. På den måde giver du mulige kunder og brugere et unikt indblik i de fysiske rammer, inden de besøger stedet. Og de får let ved at anbefale stedet til forretningspartnere, venner og bekendte. Samtidig får din virksomhed større synlighed i Googles søgeresultater, da din Street View Tour kan vises på Google Maps og Google Street View.

Din virksomhed betaler en engangsydelse, der afhænger af stedets størrelse. Der er ingen uforudsete udgifter.

Vil du også have lavet en 360 graders virtuel rundtur ude i din virksomhed eller institution, kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud.

 

 

Vælg produkt(er)

Næste

Udfyld formularen