VIRKSOMHEDSPRÆSENTATIONER

Vi har specialiseret os i at producere visuelle præsentationer for både private virksomheder- og offentlige institutioner, som ønsker at vise deres faciliteter frem for deres kunder og brugere.

 GOOGLE STREET VIEW

Ved hjælp af Googles velkendte Street View-teknologi kan du nu få lavet en indendørs Google Street View Tour i din virksomhed eller institution. Du får mulighed for at vise alle faciliteter frem, uanset om der er tale om en idrætshal, et showroom, en restaurant eller en butik.

3D TOUR

Med en 3D Virtuel Tour får du en helt unik præsentation af din virksomhed, som du ønsker at vise frem for potentielle kunder. En 3D Virtuel Tour består af en virtuel rundtur, en 3D-model og en 3D-plantegning.

GOOGLE EARTH VIDEO

I landets større byer, hvor Google Earth-kortet er meget detaljeret, kan vi nu hjælpe landets virksomheder med at præsentere deres ejendom med en kort Google Earth Video. 

GOOGLE MY BUSINESS

Ved at bekræfte og redigere din virksomhedes profil på Google Maps, bliver det nemmere for dine kunder at finde virksomheden, men kan også have en positiv effekt for din virksomhed i søgeresultaterne.

Et udvalg af vores kunder

"Vi har fået lavet en 360 graders Street View Tour i alle vores MASH-restauranter, så vores gæster kan tage et kig´ indenfor i restauranten via Google, og danne sig et indtryk af lokalerne og interiøret, inden de selv besøger restauranten."

Mikkel Glahn, Partner & Marketing Manager, Copenhagen Concepts

"Vi har valgt at få lavet indendørs Google Street View på vores hospitaler, så vores patienter kan sidde hjemme foran computeren og tage en virtuel rundtur på det enkelte hospital og fornemme de dejlige omgivelser."

Birgitte Hoffmann, Marketing Manager, Aleris Hamlet

"Da vi samlede TDC Privat og youSee i ét stærkt YouSee, skiftede vi også det visuelle udtryk i alle vores butikker. Vi ville derfor gerne invitere vores kunder indenfor og se vores nye butikker både fysisk og online med en 360 graders Google Street View Tour. 360°company har stået for alt lige fra fotooptagelser til upload til Google Street View. Vi er meget tilfredse og samarbejdet har fungeret rigtig godt."

Kenneth Korsgaard, Afdelingsdirektør, YouSee Retail

KONTAKT 360COMPANY

Send en forespørgsel

Vælg produkt

Torveporten 2, 5 sal.
2500 Valby
Tel: (+45) 35 12 12 00
Mail: kontakt@360company.dk