3D SCANNING OF CONSTRUCTION

Med en 3D scanning af et byggeri, kan du invitere forskellige interessenter indenfor virtuelt

En 3D-scanning af et byggeri, hvadenten der er tale om et kommende eller eksisterende, giver nogle helt unikker muligheder for at vise de fysiske rammer frem til forskellige interessenter. Det kan være i forbindelse med et udbud, dokumentation eller syn og skøn sager, at du ønsker at de involverede parter skal have en virtuel fremvisning. Det giver dem mulighed for på egen hånd at tage en virtuel rundtur, og se byggeriet, som hvis de var der selv.

Det kan spare alle parter for både tid og ressourcer, at give en virtuel adgang til byggeriet, fremfor et fysisk fremmøde.

Parterne træder ind i en interaktiv udgave af byggeriet, hvor de kan komme hele vejen rundt, og undervejs få informationer om de forskellige elementer de møder, i form af tekst, billede eller video i såkaldte infotags.

Invitér indenfor i dit byggeri på afstand

Hold åbent for de involverede parter 24/7

Få et totalt overblik over de fysiske rammer

Den nyeste 3D teknologi

Med en 3D scanning af dit byggeri kan de forskellige interessenter tage en virtuel rundtur i byggeriet, og lader dem se det fra forskellige vinkler

Virtuel rundtur

De besøgende kan komme rundt og se de fysiske rammer på byggeriet, som om de var der selv. De kan danne sig et indtryk af de forskellige rum, og bevæge sig rundt og se det i 360 grader.

3D Model

3D modellen tilbyder mere end de fysiske rammer kan. Her er det muligt for kunden eller den besøgende at se byggeriet både oppefra og/eller udefra, hvis det ønskes. Værktøjet er særdeles velegnet, når byggeriets parer har behov for et overblik over de fysiske rammer.

3D Plantegning

Giv byggeriets parter det totale overblik over alle rum og lad dem opleve det hele i en sammenhæng.

Dette værktøj skaber overblikket set oppefra, og gør det nemt for alle parter at overskue dit byggeri.

Afprøv selv her.

Du kan tilbyde dine kunder en virtuelt fremvisning af dit byggeri, der viser lokalerne frem på tværs af grænser og afstand.

En virtuel fremvisning af dit byggeri er en interaktiv oplevelse, der introducerer alle parter til et 100 % digitalt miljø.

Løsningen tilbyder byggeriets parter at gå en tur rundt og se byggeriet, uden at være fysisk til stede.

Fordele

No limitations

Uanset opgavens størrelse, branche eller behov for special features, kan vi løse opgaven. Det er dit behov, der afgør, hvad vi skal lave sammen.

Save ressources

Optimér din og dine kunders tid, minimer omkostninger og brug tiden på at udvikle din forretning i stedet for at afsætte tid og rejseomkostninger til de fysiske salgsmøder.

Take advantage of the newest technology

Vores team er specialiserede i 3D Virtuelle præsentationer, samt de special features, der kan tilføre yderligere værdi. Vi benytter kun den nyeste teknologi, og sikrer at vores leverancer er kompatibelt med dit setup.

Special features

Udnyt alle mulighederne ved at tilføje tags, highlighte specielle områder i dine fysiske rammer eller skab virtuelle rum for mødedeltagelse, som kommer ud over skærmen.

Vis dit logo og styrk dit brand

Genvejsknapper/menuer – spring til specifikke punkter i den virtuelle tour.

Info-bokse, så brugeren undervejs kan få flere oplysninger – enten som tekst, billede eller video

Besøgsstatistik, der gør dig skarp på de besøgendes adfærd

Live-funktion; Afhold video-møder med dine kunder med vores live-funktion – vis dem rundt, mens I kan kommunikere.

Vi samarbejder allerede med