VIRTUEL FREMVISNING AF BOLIGER

Med en 3D-scanning af din bolig kan du vise den frem virtuelt.

En 3D-scanning af din bolig giver dig mulighed for at afholde virtuelle fremvisninger af boligen hele døgnet, hvor boligsøgende på egen hånd kan tage et virtuelt kig rundt i boligen, som hvis de var der selv.

Både boligejeren og den boligsøgende kan både spare tid og ressourcer med den virtuelle fremvisning, som kan foregå når det passer.

Den besøgende træder ind i en interaktiv udgave af boligen, hvor de kan komme hele vejen rundt, og undervejs rundt i boligen, få informationer om de forskellige rum de træder ind i, i form af tekst, billede eller video i såkaldte infotags.

Invitér indenfor på afstand

Hold åbent for boligsøgende 24/7

Få et totalt overblik over alle boligens rum

Den nyeste 3D teknologi

En 3D-scanning af din bolig giver boligsøgende adgang til at tage en virtuel rundtur i boligen, og lader dem se den fra forskellige vinkler

Virtuel rundtur

De boligsøgende kan komme rundt og se alle boligens rum på egen hånd, som om de var der selv. De kan danne sig et indtryk af hele boligen, og bevæge sig rundt og se den i 360 grader.

3D Model

3D modellenl tilbyder mere end de fysiske rammer kan. Her er det muligt for den boligsøgende at se ejendommen både oppefra og/eller udefra, hvis det ønskes. Værktøjet er særdeles velegnet, når den boligsøgende har brug for et overblik over de forskellige rum og placeringen af disse i forhold til hinanden. 

3D Plantegning

Giv den boligsøgende det totale overblik over alle boligens rum og lad dem opleve det hele i en sammenhæng.

Dette værktøj skaber overblikket set oppefra, og gør det nemt for den boligsøgende at overskue din bolig.

Afprøv selv her.

Du kan tilbyde dine kunder en virtuelt fremvisning af din bolig, der viser den frem på tværs af grænser og afstand.

En virtuel fremvisning af boligen er en interaktiv oplevelse, der introducerer dine kunder til et 100 % digitalt miljø.

Løsningen tilbyder den boligsøgende besøgende at gå en tur rundt i boligen, som du ønsker at præsentere og komme hele vejen rundt i hele boligen, uden at være fysisk til stede.

Fordele

Ingen begrænsninger

Uanset opgavens størrelse, branche eller behov for special features, kan vi løse opgaven. Det er dit behov, der afgør, hvad vi skal lave sammen.

Ressourcebesparende

Optimér din og dine kunders tid, minimer omkostninger og brug tiden på at udvikle din forretning i stedet for at afsætte tid og rejseomkostninger til de fysiske salgsmøder.

Benyt dig af den nyeste teknologi

Vores team er specialiserede i 3D Virtuelle præsentationer, samt de special features, der kan tilføre yderligere værdi. Vi benytter kun den nyeste teknologi, og sikrer at vores leverancer er kompatibelt med dit setup.

Special features

Udnyt alle mulighederne ved at tilføje tags, highlighte specielle områder i dine fysiske rammer eller skab virtuelle rum for mødedeltagelse, som kommer ud over skærmen.

Vis dit logo og styrk dit brand

Genvejsknapper/menuer – spring til specifikke punkter i den virtuelle tour.

Info-bokse, så brugeren undervejs kan få flere oplysninger – enten som tekst, billede eller video

Besøgsstatistik, der gør dig skarp på de besøgendes adfærd

Live-funktion; Afhold video-møder med dine kunder med vores live-funktion – vis dem rundt, mens I kan kommunikere.

Hos 360company samarbejder vi allerede med