Kontakt vores specialiserede team

Vi er et bureau, der har specialiseret os i at skabe virtuelle præsentationer, og derigennem hjælper vi danske og internationale virksomheder med at stå stærkt i mødet med fremtidens digitale kunderejse.

Vi skaber virtuelle præsentationer, modeller og interaktive planløsninger ud fra dine fysiske rammer.

Vores virtuelle præsentationer kan enten stå alene eller tilføres en lang række features, der løfter din virksomhed yderligere. Men fælles for alt, hvad vi skaber er, at vi former fremtidens virtuelle markedsføring og produktfremvisning. Vi lader dine kunder komme helt tæt på din virksomhed – trygt, sikkert og med markedets nyeste teknologi.

Vores tilgang

Uanset hvilken afstand der er mellem din virksomhed og din kunde, klient eller samarbejdspartner, skal det føles naturligt at handle med dig. Derfor stræber vi efter at skabe First Person Point of View, og sikrer at det næsten føles, som at være der selv.

Grænsen mellem virkelighed og digital kan vi dog ikke fjerne. Men vi kan fjerne forhindringerne mellem dig og kunden, og lade grænsen og de fysiske afstande træde i baggrunden. Du skaber de bedste betingelser for salget ved hjælp af den nyeste teknologi. Mødet føles naturligt, og produkterne, lokaler eller præsentationen opleves tæt på.

 

Stærk kundetilgang og kultur er fundamentet for os

Vi tilgår enhver produktion med kundeengagement for øje; hvor og hvordan kan vi give den bedste oplevelse og skabe hurtigst vej til en aftale og køb mellem vores kunder og deres købere? Det sker i samarbejde med dig, og med vores rådgivning og sparring som styringsværktøj.

Markedets bedste kvalitet – hver gang
Vi sikrer, at produktet er veldesignet og detaljeret.  Vi bruger gerne længere tid end standard i branchen, for at sikre ethvert punkt og hjørne er med i vores optagelser. Vi leverer derfor ikke virtuelle præsentationer eller tours, med blind spots eller sorte huller.

Vi nørder enhver detalje og har høj standard for leveringen. Enhver opgave, uanset størrelse er vigtig for os, og vi behandler alle opgaver med samme præcision og kvalitetssikring.

Stor brancheerfaring fra ind – og udland
Vores erfaring gennem 10 år har gjort os brancheførende, og vi opererer både i Danmark og i udlandet via lokale partnere. At stå på den position er skabt gennem hårdt arbejde, men ikke mindst vores ukuelige tilgang til kundetilfredshed og kvalitetssikring. Kunderne vender tilbage til os, og vi har over et årti opbygget en stærk kundekultur, der sikrer os langvarige samarbejder.

Vores kunder

Vores arbejde spænder over mange brancher, og vi har kunder fra det private erhvervsmarked, ligesom offentlige instanser benytter sig af vores teknologi. Uanset om det er en bolig, et showroom, et bosted eller en fabrikshal, du ønsker at vise frem, kan vi klare opgaven.

Det er kun fantasien, der sætter begrænsninger – så tag endelig en uforpligtende snak med os, hvis du er i tvivl.

Kontakt os

Ved du allerede nu, at virtuel præsentation er et nødvendigt og vigtigt parameter for din virksomhed eller institution, så tag fat i os.

Vi glæder os til at høre fra dig, og blive klogere på, hvad dit behov er.

Kontakt Head of Sales, Kim Larsen på tlf.: 35 12 12 00

Hos 360company samarbejder vi allerede med