Inviter dine kunder indenfor med en Matterport 3D Virtuel Tour

360company leverer Matterport 3D Virtuel Tours, der bryder grænsen mellem det fysiske og digitale rum

Med en Matterport 3D Virtuel Tour får du en skræddersyet løsning, der giver dig mulighed for at invitere dine kunder indenfor, trods afstand.

Hvad enten der er tale om et showroom, et hotel, kontorlokaler, eller et stort byggeri, får kunder og andre interessenter mulighed for at opleve de fysiske rammer indenfor, komme helt tæt på dine produkter, få det fulde overblik over en planløsning eller gøre mødet til en digital oplevelse, der går ud over skærmen og ind i stuen.

Øg salget og fasthold kunderne

Invitér indenfor på afstand

Minimalt ressourceforbrug

Skab engagement med dit brand

Den nyeste 3D teknologi

Skræddersyet løsning, der passer til dit behov

3D modeller og plantegninger

Med en Matterport 3D Virtuel Tour kan du vise dine lokaler frem fra forskellige vinkler

Virtuel rundtur

Dine besøgende kan komme gå rundt virtuelt og se dine lokaler i 360 grader, og danne sig et indtryk af stedet og faciliteterne. 

3D Model

Med en 3D model kan de besøgende se dit hotel eller konferencecenter fra forskellige vinkler. Det er således et værktøj, som er velegnet, når din kunde har brug for et overblik over alle lokalerne. 

3D Plantegning

Kunden får med en 3D Plantegning det fulde overblik over alle rum, og muligheden for at opleve det hele i en sammenhæng.

Dette værktøj skaber overblikket set oppefra, og gør det nemt for dine kunder at overskue dit hotel eller konferencecenter

Afprøv selv en Matterport 3D Virtuel Tour her.

En Matterport 3D Virtuel Tour i dine lokaler er en interaktiv oplevelse, der introducerer dine kunder til et 100 % digitalt miljø.

 

Fordele

Ingen begrænsninger

Uanset opgavens størrelse, branche eller behov for special features, kan vi løse opgaven. Det er dit behov, der afgør, hvad vi skal lave sammen.

Ressourcebesparende

Optimér din og dine kunders tid, minimer omkostninger og brug tiden på at udvikle din forretning i stedet for at afsætte tid og rejseomkostninger til de fysiske salgsmøder.

Benyt dig af den nyeste teknologi

Vores team er specialiserede i 3D Virtuelle præsentationer, samt de special features, der kan tilføre yderligere værdi. Vi benytter kun den nyeste teknologi, og sikrer at vores leverancer er kompatibelt med dit setup.

Special features

Udnyt alle mulighederne ved at tilføje tags, highlighte specielle områder i dine fysiske rammer eller skab virtuelle rum for mødedeltagelse, som kommer ud over skærmen.

Vis dit logo og styrk dit brand

Genvejsknapper/menuer – spring til specifikke punkter i den virtuelle tour.

Info-bokse, så brugeren undervejs kan få flere oplysninger – enten som tekst, billede eller video

Besøgsstatistik, der gør dig skarp på de besøgendes adfærd

Live-funktion; Afhold video-møder med dine kunder med vores live-funktion – vis dem rundt, mens I kan kommunikere.

Hos 360company samarbejder vi allerede med