Professionelle 3D Virtuelle Tours til innovative virksomheder

3 ELEMENTER i ÉN SAMLET LØSNING

For at skabe bedst mulige vilkår for et øget salg, den bedste præsentation og fastholdelse af kunderne indeholder vores løsning en virtuel tour, en 3D model af lokaler/virksomheden, samt en 3D plantegning.

Virtuel Tour

Et antal billedpunkter danner et 360 graders digitalt rum, hvor dine kunder nemt og hurtigt kan bevæge sig rundt og undersøge det de vil, nærmere.

Dine besøgende kan komme helt tæt på dine produkter, som om de var der selv. De kan danne sig et indtryk af rummet, de skal holde foredrag eller konference i, eller opleve hvordan det er at bevæge sig rundt i deres drømmehjem.

3D Model

En 3D model tilbyder mere end de fysiske rammer kan. Her er det muligt for kunden eller den besøgende at se virksomheden og rammerne både oppefra og/eller udefra, hvis det ønskes.

Værktøjet er særdeles velegnet, når kunden har brug for et overblik over, hvordan de fysiske rammer kan opfylde deres behov.

3D Plantegning

Giv kunderne det totale overblik over alle rum, og lad dem opleve det hele i en sammenhæng.

Dette værktøj skaber overblikket set oppefra, og gør det nemt for dine kunder og deres besøgende at overskue dit venue.

Ekstra features

Udnyt alle mulighederne ved at tilføje knapper til indkøbskurven, highlighte specielle områder i dine fysiske rammer eller skab virtuelle rum for mødedeltagelse, som kommer ud over skærmen.

  • Logo: Få dit logo centralt placeret i præsentationen
  • Genvejsmenu: Lav genveje og spring til udvalgte punkter i den Virtuelle Tour.
  • Infobokse og Hotspots: Tekst, billede eller video giver mere information om produktet og skaber et øget engagement
  • Analytics: Se antal besøgende, deres tidsforbrug og adfærd. Et stærkt værktøj til at tilpasse dit produkt og justere din løsning efter behovet fra dine kunder og besøgende.
  • Live-funktion til møder:  Video-møder i et virtuelt rum, hvor det opleves som at være der selv. Interager med deltagerne og lad dem tage del i mødet på en ny måde.

Afprøv selv her hos SCANDIC HOTEL 

Hvilke brancher kan få fordele af en 3D Virtuel Tour

Vi leverer og servicerer alle brancher indenfor det private erhvervsliv, og også offentlige instanser som fx daginstitutioner, hospitaler mm.

Med de ændrede samfundsvilkår som fx pandemier, behovet for en mere bæredygtig virksomhedsform og øget krav fra kunderne, er grænserne for, hvem der kan få værdi af vores løsninger ikke længere til stede.

Vi har løst opgaver for

Detailhandlen, Hotelbranchen, uddannelsesinstitutioner, ejendomsmæglere, kommuner, regioner, og mange, mange andre.

Er du i tvivl, så tag en uforpligtende snak med os, hvor vi afdækker mulighederne.

Hos 360company samarbejder vi allerede med