35 12 12 00 kontakt@360company.dk

3D VIRTUEL TOUR

3 ELEMENTER i ÉN SAMLET LØSNING

Med en 3D Tour får du en interaktiv og brugervenlig præsentation af din virksomhed set indefra, som ved hjælp af den nyeste teknologi giver dine kunder og brugere et bedre indtryk af dine virksomheds fysiske rammer. En 3D Tour egner sig til alle typer virksomheder, som ønsker at vise sine lokaler frem på en mere levende måde end f.eks. almindelige still-fotos.

En 3D Tour består af 3 forskellige elementer. Henholdsvis en virtuel tour rundt i virksomheden, en 3D Model af virksomheden, samt en 3D Plantegning af virksomheden.

 

Virtuel Tour

En virtuel tour giver dine kunder eller brugere mulighed for, ved hjælp af mus eller piletasterne, at navigere rundt i virksomheden online. Ved at klikke sig rundt via et antal billedpunkter, som danner en rute indenfor i virksomheden, kan man se de fysiske rammer i 360 grader, og danne sig et indtryk af stedet inden man selv besøger det fysisk.

3D Model

Med en 3D model af virksomheden, får man en ekstra dimension af de fysiske rammer, da man kan se det hele udefra og oppefra i 3D, og på den måde danne sig et mere overordnet indtryk af lokalerne og deres placering i virksomheden.

Dette element kan både tilføjes og fjernes igen fra en 3D Tour, såfremt den ikke er relevant for den endelige præsentation.

3D Plantegning

Med en 3D Plantegning får dine kunder eller brugere et billede over virksomheden set oppefra. Ligesom med en traditionel plantegning, giver det et totalt overblik over alle virksomhedens rum, blot i 3D.

Har du en virksomhed som kan være svær at finde rundt i, vil dine kunder kunne få stor gavn af denne funktion.

Denne funktion kan ligeledes både tilføjes og fjernes igen fra en 3D Tour, såfremt den ikke er relevant for den endelige præsentation.

Afprøv selv her hos SCANDIC HOTEL

Et udvalg af vores kunder

Se vores cases her

Klik på billedet for eksempel

Decoflame

Bang & Olufsen

AUDI Showroom

scandic hotel

BR

HANDVÄRK Store

LEDERNES MØDECENTER

THE CLUB FITNESS

ordnung kontorhotel

KONTAKT 360COMPANY

Send en forespørgsel

Vælg produkt

Torveporten 2, 5 sal.
2500 Valby
Tel: (+45) 35 12 12 00
Mail: kontakt@360company.dk