INVITER INDENFOR VIRTUELT UANSET BRANCHE

Med en 3D-scanning af dine lokaler kan du invitere indenfor virtuelt døgnet rundt.

En 3D-scanning af din restaurant, dit fitnesscenter eller måske et museum, giver dig en unik mulighed for at invitere dine kunder, brugere eller borgere indenfor døgnet rundt, og danne sig et indtryk af stedet inden et eventuelt fysisk besøg.

Den besøgende træder ind i en interaktiv udgave af dine lokaler, hvor de kan komme hele vejen rundt, og undervejs få informationer om de lokaler de træder ind i, i form af tekst, billede eller video i såkaldte infotags.

Invitér indenfor på afstand

Hold åbent for dine kunder 24/7

Få et totalt overblik over alle lokaler

Den nyeste 3D teknologi

En 3D-scanning af dine lokaler lader interesserede tage en virtuel rundtur, og lader dem se lokalerne fra forskellige vinkler

Virtuel rundtur

De besøgende kan komme rundt og se alle dine lokaler på egen hånd, som om de var der selv. De kan danne sig et indtryk af de forskellige rum, og bevæge sig rundt og se det i 360 grader.

3D Model

3D modellen tilbyder mere end de fysiske rammer kan. Her er det muligt for kunden eller den besøgende at se de fysiske rammer, både oppefra og/eller udefra, hvis det ønskes. Værktøjet er særdeles velegnet, når kunden har brug for et overblik over de forskellige lokaler og placeringen af disse. 

3D Plantegning

Giv kunderne det totale overblik over alle rum og lad dem opleve det hele i en sammenhæng.

Dette værktøj skaber overblikket set oppefra, og gør det nemt for dine kunder og deres besøgende at overskue de fysiske rammer.

Afprøv selv her.

Du kan tilbyde dine kunder en virtuelt fremvisning af dine lokaler på tværs af grænser og afstand.

En virtuel fremvisning er en interaktiv oplevelse, der introducerer dine kunder til et 100 % digitalt miljø.

 

Fordele

Ingen begrænsninger

Uanset opgavens størrelse, branche eller behov for special features, kan vi løse opgaven. Det er dit behov, der afgør, hvad vi skal lave sammen.

Ressourcebesparende

Optimér din og dine kunders tid, minimer omkostninger og brug tiden på at udvikle din forretning i stedet for at afsætte tid og rejseomkostninger til de fysiske salgsmøder.

Benyt dig af den nyeste teknologi

Vores team er specialiserede i 3D Virtuelle præsentationer, samt de special features, der kan tilføre yderligere værdi. Vi benytter kun den nyeste teknologi, og sikrer at vores leverancer er kompatibelt med dit setup.

Special features

Udnyt alle mulighederne ved at tilføje tags, highlighte specielle områder i dine fysiske rammer eller skab virtuelle rum for mødedeltagelse, som kommer ud over skærmen.

Vis dit logo og styrk dit brand

Genvejsknapper/menuer – spring til specifikke punkter i den virtuelle tour.

Info-bokse, så brugeren undervejs kan få flere oplysninger – enten som tekst, billede eller video

Besøgsstatistik, der gør dig skarp på de besøgendes adfærd

Live-funktion; Afhold video-møder med dine kunder med vores live-funktion – vis dem rundt, mens I kan kommunikere.

Hos 360company samarbejder vi allerede med