Med hjælp fra vores Matterport fotograf, kan du få lavet en 3D scanning af Jeres lokaler

Vores Matterport fotografer kan lave 3D scanninger af alle typer ejendomme

Vores Matterport fotograf hjælper dig med at skabt en virtuel udgave af Jeres ejendom, som gør det muligt at tage et virtuelt “kig indenfor”, og danne sig et indtryk af stedet, inden et eventuelt fysisk besøg. .

De får mulighed for at opleve dine lokaler med en virtuel gennemgang, komme helt tæt på dine produkter, eller blot få det fulde overblik over en planløsning eller gøre mødet til en digital oplevelse, der går ud over skærmen og ind i stuen.

Matterport 3D scanning af alle typer ejendomme

Giv dine kunder en virtuel gennemgang

Den nyeste 3D teknologi

3D modeller og plantegninger

Vores Matterport fotograf skaber en virtuel version af dine lokaler, som viser hele ejendommen fra forskellige vinkler

Virtuel gennemgang

Giv dine kunder og andre interessenter muligheden for at tage på en virtuel gennemgang i dine lokaler, som, som om de var der selv. De kan danne sig et indtryk af lokalerne, og bevæge sig rundt og se det i 360 grader.

3D Model

En 3D model tilbyder mere end de fysiske rammer kan. Her er det muligt for kunden eller den besøgende at se de fysiske rammer både oppefra og/eller udefra, hvis det ønskes. Værktøjet er særdeles velegnet, når kunden har brug for et overblik over ejendommen og dets lokaler.

3D Plantegning

Giv kunderne det totale overblik over alle rum og lad dem opleve det hele i en sammenhæng.

Dette værktøj skaber overblikket set oppefra, og gør det nemt for dine kunder og deres besøgende at overskue din ejendom og de fysiske rammer..

Afprøv selv en virtuel præsentation som er skabt af vores Matterport fotograf.

Med en 3D scanning af din ejendom eller udvalgte lokaler, som er skabt af vores Matterport fotograf, kan du tilbyde dine kunder og øvrige interessenter en virtuel gennemgang, der viser Jeres lokaler frem på tværs af grænser og afstand.

Resultatet af en 3D scanning er en interaktiv oplevelse, der introducerer dine kunder til et 100 % digitalt miljø.

Løsningen tilbyder den besøgende at gå en tur rundt i ethvert miljø, du ønsker at præsentere eller komme helt tæt på produkterne og interagere med det, du udstiller uden at være fysisk til stede.

Fordele

Ingen begrænsninger

Uanset opgavens størrelse, branche eller behov for special features, kan vi løse opgaven. Det er dit behov, der afgør, hvad vi skal lave sammen.

Ressourcebesparende

Optimér din og dine kunders tid, minimer omkostninger og brug tiden på at udvikle din forretning i stedet for at afsætte tid og rejseomkostninger til de fysiske salgsmøder.

Benyt dig af den nyeste teknologi

Vores team er specialiserede i 3D Virtuelle præsentationer, samt de special features, der kan tilføre yderligere værdi. Vi benytter kun den nyeste teknologi, og sikrer at vores leverancer er kompatibelt med dit setup.

Special features

Udnyt alle mulighederne ved at tilføje knapper til indkøbskurven, highlighte specielle områder i dine fysiske rammer eller skab virtuelle rum for mødedeltagelse, som kommer ud over skærmen.

Vis dit logo og styrk dit brand

Genvejsknapper/menuer – spring til specifikke punkter i den virtuelle tour.

Info-bokse, så brugeren undervejs kan få flere oplysninger – enten som tekst, billede eller video

Besøgsstatistik, der gør dig skarp på de besøgendes adfærd

Live-funktion; Afhold video-møder med dine kunder med vores live-funktion – vis dem rundt, mens I kan kommunikere.

Hos 360company samarbejder vi allerede med