DET VIRTUELLE KONTOR

Med en virtuel fremvisning af et kontor eller kontorhotel kan du invitere kunder indenfor hele døgnet

En virtuel fremvisning af et kontor- eller kontorhotel, skaber en unik mulighed eksempelvis for de potentielle lejere, som ønsker at “komme indenfor”, og se stedets fysiske rammer, og danne sig et indtryk af faciliteterne inden et evt. fysisk besøg.
Både ejer og lejer kan spare tid og ressourcer med den virtuelle fremvisning, som lejer selv kan tage, når det passer.
Lejer træder indenfor i en interaktiv udgve af det fysiske fysiske kontor eller kontorhotel, hvor de kan komme hele vejen rundt, og undervejs få information omkring de forskellige områder og lokaler via infobokse, som kan indeholde tekst, billede og video.

 

Invitér indenfor på afstand

Hold åbent for dine kunder 24/7

Præsentér dine produkter virtuelt

Den nyeste 3D teknologi

Skræddersyet løsning, der passer til dit behov

3D modeller og plantegninger

Med det virtuelle kontorhotel kan du invitere indenfor døgnet rundt, og vise dine lokaler frem fra forskellige vinkler

Virtuel rundtur

Dine besøgende kan komme hele vejen rundt, og se stedets fysiske rammer og faciliteterne, som om de var der selv. De kan bevæge sig rundt og se det i 360 grader, og danne sig et indtryk af stedet.

3D Model

En 3D model tilbyder mere end de fysiske rammer kan. Her er det muligt forden potentielle lejer at se kontorhotellet både oppefra og/eller udefra, hvis det ønskes. Værktøjet er særdeles velegnet, når kunden har brug for et overblik over alle kontorhotellets lokaler.

3D Plantegning

Giv de potentielle lejere det totale overblik over alle lokalerne og lad dem opleve det hele i en sammenhæng.

Værktøjet skaber overblikket set oppefra, og gør det nemt for dine kunder og deres besøgende at overskue dit kontorhotel.

Afprøv selv her.

Du kan tilbyde dine kunder en virtuel fremvisning i dit kontorhotel, der viser Jeres lokaler frem på tværs af grænser og afstand.

En virtuel fremvisning af et kontorhotel er en interaktiv oplevelse, der introducerer dine kunder til et 100 % digitalt miljø.

Løsningen tilbyder den besøgende at gå en tur rundt i kontorhotellet, og de lokaler du ønsker at præsentere og få information via de info-tags, som kan tilføjes hvor du ønsker, uden at være fysisk tilstede.

Fordele

Ingen begrænsninger

Uanset opgavens størrelse, branche eller behov for special features, kan vi løse opgaven. Det er dit behov, der afgør, hvad vi skal lave sammen.

Ressourcebesparende

Optimér din og dine kunders tid, minimer omkostninger og brug tiden på at udvikle din forretning i stedet for at afsætte tid og rejseomkostninger til de fysiske salgsmøder.

Benyt dig af den nyeste teknologi

Vores team er specialiserede i 3D Virtuelle præsentationer, samt de special features, der kan tilføre yderligere værdi. Vi benytter kun den nyeste teknologi, og sikrer at vores leverancer er kompatibelt med dit setup.

Special features

Udnyt alle mulighederne ved at tilføje tags, highlighte specielle områder i dine fysiske rammer eller skab virtuelle rum for mødedeltagelse, som kommer ud over skærmen.

Vis dit logo og styrk dit brand

Genvejsknapper/menuer – spring til specifikke punkter i den virtuelle tour.

Info-bokse, så brugeren undervejs kan få flere oplysninger – enten som tekst, billede eller video

Besøgsstatistik, der gør dig skarp på de besøgendes adfærd

Live-funktion; Afhold video-møder med dine kunder med vores live-funktion – vis dem rundt, mens I kan kommunikere.

Hos 360company samarbejder vi allerede med