DET VIRTUELLE BESØG PÅ DIT HOTEL ELLER KONFERENCECENTER

Med en virtuel præsentation af dit hotel eller konferencecenter, kan du invitere dine kunder indenfor inden en evt. booking.

Hvadenten du har et hotel eller et konferencecenter, kan du med en virtuel præsentation invitere dine kunder indenfor hele døgnet, og give dem et indtryk af de fysiske rammer, inden de booker en overnatning eller et lokale til afholdelse af møde eller konference.
Den virtuelle udgave af dit hotel eller konferencecenter, gør det muligt for dine kunder, at komme indenfor og se stedet og dets faciliteter, og få mere information via infotags.

 

Invitér indenfor virtuelt

Hold åbent virtuelt for dine kunder hele døgnet

Præsentér dine lokaler og faciliteter virtuelt

Vi bruger den nyeste 3D teknologi

Virtuel rundtur i dine lokaler

Med en virtuel præsentation kan du vise dine lokaler frem fra forskellige vinkler

Virtuel rundtur

Dine besøgende kan komme gå rundt virtuelt og se dine lokaler i 360 grader, og danne sig et indtryk af stedet og faciliteterne. 

3D Model

Med en 3D model kan de besøgende se dit hotel eller konferencecenter fra forskellige vinkler. Det er således et værktøj, som er velegnet, når din kunde har brug for et overblik over alle lokalerne. 

3D Plantegning

Kunden får med en 3D Plantegning det fulde overblik over alle rum, og muligheden for at opleve det hele i en sammenhæng.

Dette værktøj skaber overblikket set oppefra, og gør det nemt for dine kunder at overskue dit hotel eller konferencecenter

Afprøv selv her.

Du kan tilbyde dine kunder en virtuel rundtur på dit hotel eller konferencecenter, der viser Jeres lokaler frem på tværs af grænser og afstand.

Et virtuelt rundtur på dit hotel eller konferencecenter er en interaktiv oplevelse, der introducerer dine kunder til et 100 % digitalt miljø.

 

Fordele

Ingen begrænsninger

Uanset opgavens størrelse, branche eller behov for special features, kan vi løse opgaven. Det er dit behov, der afgør, hvad vi skal lave sammen.

Ressourcebesparende

Optimér din og dine kunders tid, minimer omkostninger og brug tiden på at udvikle din forretning i stedet for at afsætte tid og rejseomkostninger til de fysiske salgsmøder.

Benyt dig af den nyeste teknologi

Vores team er specialiserede i 3D Virtuelle præsentationer, samt de special features, der kan tilføre yderligere værdi. Vi benytter kun den nyeste teknologi, og sikrer at vores leverancer er kompatibelt med dit setup.

Special features

Udnyt alle mulighederne ved at tilføje tags, highlighte specielle områder i dine fysiske rammer eller skab virtuelle rum for mødedeltagelse, som kommer ud over skærmen.

Vis dit logo og styrk dit brand

Genvejsknapper/menuer – spring til specifikke punkter i den virtuelle tour.

Info-bokse, så brugeren undervejs kan få flere oplysninger – enten som tekst, billede eller video

Besøgsstatistik, der gør dig skarp på de besøgendes adfærd

Live-funktion; Afhold video-møder med dine kunder med vores live-funktion – vis dem rundt, mens I kan kommunikere.

Hos 360company samarbejder vi allerede med