Features

Her på siden finder du en oversigt over de forskellige features, som følger med, når man køber en virtuel præsentation.

Den vil løbende blive opdateret med nye features som kommer til.

a

Menu

Med en menu som placeres i øverste højre hjørne af den virtuelle præsentation, kan den besøgende springe direkte til et bestemt område/lokale.

Logo

Med et logo i øverste venstre hjørne kan du fremhæve din virksomhed, og sikre at den besøgende husker navnet på det sted de har besøgt.

Labels

Med labels kan du give de enkelte rum et navn eller beskrivelse, der er synlig på plantegningen, som viser dine lokaler oppefra.

tags

Med tags får du mulighed for at give den besøgende informationer, på deres virtuelle rundtur. Et tag åbnes ved et enkelt klik, hvorved der åbnes en boks, som kan indeholde tekst, billede eller video.

 

Lead pop-up

Lead Pop-up giver dig mulighed for at indsamle leads fra de besøgende, når de bevæger sig rundt i dine lokaler. Der defineres hvor mange sekunder der skal gå, før et pop-up-vindue skal dukke op på den besøgendes skærm. Den besøgende udfylder kontaktinfo, som du modtager på mail kort efter.

Mini map

Et Minimap giver den besøgende mulighed for at springe til et specifikt punkt i den virtuelle tour, ved et klik på oversigtskortet som er placeret i højre side af skærmen.

Sweeps

Med Sweeps kan du sætte din virtuelle rundtur op, så når brugeren lander på et specifikt punkt(de hvide cirkler på gulvet), får brugeren  en information i form af f.eks. et billede, en video eller måske en lydfil.

live

Med Live kan du mødes med dine kunder/brugere inde i den virtuelle rundtur, og gå rundt og se dine lokaler, imens I kommunikerer sammen over video og mikrofon.

Du sender et link til vedkommende du vil mødes med, som blot klikker på linket, og herefter lander i et videokald med dig, inde i den virtuelle præsentation.

Du kan invitere op til 3 personer med i videokaldet.

Ved brug af Live-funktionen betaler man for sit forbrug pr. time. Man vælger en pakke efter det forventede forbrug, se pakker herunder;

Prisen er pr. bruger, da der kun kan afholdes et Live-møde ad gangen.

10 timer pr. mdr. Kr. 500,- pr. mdr. eks. moms.
30 timer pr. mdr. Kr. 750,- pr. mdr. eks. moms.
50 timer pr. mdr. Kr. 1.000,- pr. mdr. eks. moms.

Det er muligt at op- og nedgradere efter behov.
Det er også muligt at afholde “konference-kald” med op til 20 deltagende personer. Kontakt os for pris.

 

Automatisk Guidet Tour

Vi skaber en automatisk guidet tour rundt i virksomheden, som starter ved et enkelt tryk på den lille play-knap i nederste venstre hjørne af præsentationen.

Undervejs i den guidede tour, kan den besøgende til enhver tid stoppe rundturen, og selv klikke sig videre.

Prislisten er vejledende og kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Alle priser er ekskl. moms.

Herudover gælder vores standard forretningsbetingelser