Kan virtuelle præsentationer gøre en forskel?

juni 29, 2021

Vi mener godt at virtuelle præsentationer kan gøre en forskel

 

Vi bliver tit spurgt hvad man egentlig kan bruge en virtuel præsentation til, Og med de kommercielle briller på, kan vi  komme i tanke om mange forskellige ting det kan bruges til. 

Men der findes også mange ikke-kommercielle områder, hvor en virtuel præsentation kan have gavn.

 

Indenfor det sociale område, hvor forskellige aktører bl.a. har en vigtig opgave med at hjælpe de børn og unge, som har det svært, er vi meget stolte af, at have hjulpet den selvejende non-profit fond Basen, som tilbyder skole- og dagbehandling. til børn og unge med særlige udfordringer, såsom Autisme, ADHD, Depression, Angst, OCD, Spiseforstyrrelser og selvskadende adfærd, og andre psykiske vanskeligheder. Vi har været rundt på alle deres lokationer og affotograferet alle lokaler til en virtuel præsentation

 

Da børn- og unge i denne målgruppe kan have svært ved for mange mennesker, støj og nye indtryk, har de og deres pårørende stor gavn af en virtuel præsentation af stedet og dets faciliteter, 

Så kan de sidde hjemme uden forstyrrende elementer, og få et førstehåndsindtryk af stedet, og danne sig et overblik over faciliteterne, inden de fysisk besøger stedet.

 

Du kan selv tage et kig indenfor på Basen´s Skole- og Dagbehandlingstilbud i Birkerød herunder. 

Tryk på play-knappen og træd indenfor, og naviger rundt med mus eller tastatur via de hvide cirkler i gulvet. Ser du et lille grønt tag, så klik på det, og læs beskrivelsen af lokalet.